Post by warrigoncomppo on Feb 4, 2022 16:00:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρετε πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει, αλλά μια φορά, όταν επέστρεψα στο παιχνίδι, έχασα όλη μου την πρόοδο και τα πράγματα που είχα με έκαναν να λυπηθώ και να θυμώσω, μπορείτε να το διορθώσετε;
Παρακαλώ μην το παίξετε αυτό δεν είναι καλό γιατί είτε βλέπετε μια διαφήμιση για να ξεκλειδώσετε ένα νέο όπλο είτε ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται να αποκτάτε ένα νέο blaster, αλλά πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για αυτό, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΩΡΑ! Ούτως ή άλλως οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές, μην μπείτε στον κόπο να αποκτήσετε νέα όπλα γιατί αυτό με το οποίο ξεκινάτε είναι το μόνο που χρειάζεστε. Αυτό το παιχνίδι είναι μια γρήγορη και κακή δουλειά για μια αρπαγή μετρητών και θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερο!
Ήταν διασκεδαστικό, αλλά επαναλαμβανόταν πολύ γρήγορα ακόμα και την πρώτη μέρα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι να ξεκλειδώσετε όλα όσα πρέπει να αναγκαστείτε να είστε online και μετά να παρακολουθήσετε διαφημίσεις. Γιατί δεν μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τα πάντα εκτός σύνδεσης; Προαιρετικό, το ξέρω, και τουλάχιστον μπορείτε να το παίξετε εκτός σύνδεσης.
Από την ενημέρωση συνεχίζει να συντρίβεται, αλλά κατά τα άλλα είναι καλός σπατάλη χρόνου
Είμαι ερωτευμένος με αυτό το παιχνίδι και είναι ένα αριστούργημα, αλλά όλα έχουν τα ελαττώματά τους, όπως και αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν αρκετά όπλα, οι χοροί είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθούν και ένα μειονέκτημα που έχει κάθε παιχνίδι είναι οι διαφημίσεις. Θα πρέπει να σκεφτείτε να έχετε λιγότερες διαφημίσεις.
Να ξεκινήσω τώρα!!! Όταν θα έχω σαφές γνώμη θα σας γράψω!!!!!!!!!!!!!!!!! Παίδες τώρα είναι η 2η μέρα και λέω ότι είναι ωραίο γκαμί!!!! Να το κατεβάσετε!!!
Πολύ καλό παιχνίδι, μακάρι τα επίπεδα να ήταν μεγαλύτερα και όταν σε πιάσει η κόκκινη γραμμή, οι άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα, οπότε παρακαλώ διορθώστε το
Untitled
Homescapes Pro příležitostné hráče jpz
Είναι διασκεδαστικό αλλά μπορεί να παλιώσει πολύ γρήγορα
Είναι τόσο διασκεδαστικό γιατί παίρνεις ένα δώρο από το επίπεδο 5 και μετά παίρνεις ένα θρυλικό δέρμα!!!!!!!!
NERF Epic Pranks! Екшън mgnc
Χειριστός. Παιχνίδι. ΠΑΝΤΑ!!! Δεν θα εγκατασταθεί! Και όποτε το κάνει, το παιχνίδι είναι κατευθείαν σκουπίδια! Εννοώ, ποιος θα έπαιζε ένα παιχνίδι που έχει διαφημίσεις κάθε 4 ή 5 επίπεδα, και μετά πρέπει να δεις μια διαφήμιση για να πάρεις ένα πυροβόλο όπλο που έχει πολλή ζημιά στο άτομο;;; δεν θα το έκανα! Αν μπορούσα να το βαθμολογήσω με 0 αστέρια θα το έκανα!!! Αυτό το παιχνίδι μπορεί να αρέσει σε άλλους, αλλά το μισώ!
Είναι τόσο διασκεδαστικό να κάνεις φάρσες με ανθρώπους
Αυτό είναι καταπληκτικό. Μόνο αυτό έχω να πω.
Είναι καλό αλλά έχει πολλές διαφημίσεις
Σίγουρα δεν είναι η εμπειρία που μου υποσχέθηκαν. Ούτε καν στο πέμπτο επίπεδο και έχω δει 10 διαφημίσεις. Επίσης, το παιχνίδι δεν ήταν καν γεμάτο δράση όπως πίστευα ότι θα ήταν. Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις και θα δώσω μια αξιολόγηση πέντε αστέρων. Δεν ξέρω καν γιατί αφήνω έστω και μια κριτική δύο αστέρων γιατί ο Α. Waaaay πάρα πολλές διαφημίσεις. Β. Τίποτα καλό στο παιχνίδι συγγνώμη δεν συγγνώμη. Γ. Θα έπρεπε να αφήσω αυτήν την κριτική ενός αστεριού γιατί, όπως είπα, οι διαφημίσεις καταστρέφουν τα πάντα.
Πλήρωσα για το nerf titan blaster και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ακόμα κι αν το επίπεδό μου ξεπεράσει το lvl 110. Παρακαλώ, διορθώστε αυτό
Για να αποκτήσετε ένα νέο όπλο, δείτε μια διαφήμιση. Για να αποκτήσετε ένα θρυλικό δέρμα, παρακολουθήστε 3 διαφημίσεις. Ας κάνουμε τους ανθρώπους στους οποίους πυροβολούμε στο σετ 8. Διασκεδαστικό αλλά παντού διαφημίσεις...
Αρκετά διασκεδαστικό. Ο γιος μου κατέβασε αυτήν την εφαρμογή, αλλά μάλλον την παίζω περισσότερο από εκείνον. Μισείτε τις διαφημίσεις. Διαφορετικά θα σου έδινα 4*. Ω καλά.
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις με ενοχλούν 2. Όταν παίρνω ένα όπλο και προσπαθώ να δω τη διαφήμιση, αλλά λαμβάνω τη διαφήμιση σαν να μην τελειώνει και όταν τη διασταυρώνεις τη διαφήμιση δεν μου επιτρέπει να πάρω όπλο ελέγξτε το 3 Δεν είναι διασκεδαστικό !!!!!!!!!! ( Συγγνώμη αλλά αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί ) 😡😡👿👿👺☠️👹👹👿👿👿😤😤😠😠😾
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όταν ολοκλήρωσα ένα επίπεδο, μου δίνει μια διαφήμιση, οπότε δίνω σε αυτό το παιχνίδι 3 αστέρια
Δεν μπορώ να πάρω νέα blaster
😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷😮😮😮😮😮😮😮😮 😮😮😮😮😮😮🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬
Είναι πολύ καλό
Δεν είναι δυνατή η επαναφορά της αγοράς της αφαίρεσης διαφημίσεων μετά την επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Επικοινώνησε με τον προγραμματιστή αλλά καμία απολύτως απάντηση. Κακή εξυπηρέτηση. Δεν αξίζει να στηριχθεί.
Είναι εντάξει, αλλά πολύ εύκολο και οι διαφημίσεις πρέπει να το δροσίσουν επίσης γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να ξεκλειδώσετε πράγματα;
Αυτό το παιχνίδι είναι τρελό, επικό και ωραίο. Μου αρέσουν τα blaster που πήρα και ήταν επίσης επικά. Δεν έχω πολλούς χαρακτήρες, αλλά είναι ωραίο.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι με όπλα, σας συνιστώ να δοκιμάσετε αυτό είναι ο ήλιος
WOW GOLD ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
NERF Epic Pranks! Екшън mgnc
Είναι καλό, αλλά αν έχετε ένα pc download valorant είναι τόσο πολύ g9oooooooooooooooooooo
Είναι πανεύκολο μην το κατεβάσει κανείς.
Θα πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση μόνο για να παίξετε ένα παιχνίδι. Ο αριθμός των διαφημίσεων στο παιχνίδι είναι γελοίος.
Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, έχω κυριολεκτικά αυτό το mega minigun σε αυτό το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να φτάσετε εκεί που μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά όταν ξεκλειδώνετε όπλα πρέπει να δείτε μια διαφήμιση (που δεν είναι το κακό μέρος), αλλά μερικές φορές η διαφήμιση δεν φορτώνει καν και έχω χάσει αυτό το όπλο για πάντα
Είναι ένα καλό παιχνίδι και έχει καταπληκτικά όπλα, αλλά περισσότερο γιατί σχεδόν πήρα όλα τα όπλα σε δύο ημέρες και επίσης παίρνω και διαφημίζω κάθε φορά που τελειώνω ένα lvl
Αυτό το παιχνίδι ήταν σκουπίδια, είχε κακά γραφικά, κακά χειριστήρια και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να γίνει με κανέναν τρόπο.
Λήψη NERF Epic Pranks! (games.nerf.epic.pranks.free) ΔΧΕ 1.9.4 από HOMA GAMES για προγραμματιστές Δωρεάν (Android). τελευταία έκδοση NERF Epic Pranks! apk.
Νομίζω ότι θα πρέπει να μπορείτε να προσαρμόσετε τον δικό σας χαρακτήρα, εκτός από τα skins όπως το φύλο και τα ρούχα, τότε μόλις συμβεί αυτό θα του δώσω πέντε αστέρια...
Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται πολύς χρόνος για τη λήψη και γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις, απλώς αφήστε μας να επιλέξουμε αν θέλουμε να λάβουμε διαφημίσεις.👎
¡Bromas epicas NERF! νομίσματα και XP Ελεύθερος. Πλατφόρμα. ANDROID, IOS