Post by warrigoncomppo on Feb 4, 2022 15:57:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest: maisto žaidimai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest: maisto žaidimai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas išteklių įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest: maisto žaidimai 2022 version ▞▞▞
Šį žaidimą sunku atnaujinti, todėl atsirado mažiau brangakmenių... Ne taip kaip kiti žaidimai, kurie davė brangakmenių kiekvieną kartą, kai baigiame lygį... 😥
Superhero Rescue: Spider Games Időjárás kiz
Gražus žaidimas. Bet norėčiau, kad baigdamas lygį galėčiau gauti deimantų ir monetų.
Nerimą kelia tai, kad deimantų uždirbama nedaug. Pinigų spąstai priverčia žmones pirkti, nes daugumai jų reikia atnaujinimų. Be to, grafika yra per maža.
gražus žaidimas, bet sunku lengviau rinkti brangakmenius
Žaidimą reikia patobulinti, kad kartais sulėtėtų ir per daug skelbimų!
Man patinka šis žaidimas. Man patinka laiko planavimas ir sudėtingi žaidimai. 2 Man taip pat patinka tai, kad maistas atrodo tikras, todėl žaidimas atrodo tikroviškesnis.
Žaidimas puikus. Tik problema yra ta, kur jie nesuteikia jums pasirinkimo... t.y. pateikiant apžvalgą nežaidžiant žaidimo. Atnaujinimo pirkimas, net jei mieliau pirktumėte kitą.
Siūlau žaisti, jei mėgstate maistą!!
Mokėkite, kad laimėtumėte, priverstas vertinti, daug skelbimų, blogų prisilietimų ir apskritai negerai. Pavogtas turinys, bet vis tiek šlykštus. Yra geresnių labai panašių žaidimų
Labai patinka šis žaidimas. Pavyzdžiui, kaip jie leidžia padvigubinti monetas tiesiog žiūrint vaizdo įrašus.
Visada noriu, kad deimantai patobulintų buitinę techniką, tačiau iki šiol nemačiau, kaip užsidirbti, tiesiog nusipirkite iš savo pinigų. Tai tikrai geras žaidimas, bet aš negaliu sau to leisti
malonus žaidimas. reikia nusipirkti monetų / brangakmenių, kad galėtumėte žaisti bet kokiu būdu, todėl tai yra baisu.
Man patinka žaidimas, bet ar tikrai reikia užtrukti, kol įeisite, aš ieškojau gsme be skelbimų, bet neradau, todėl pasirinkau šį. Visai gerai 😅😻😸❤️🧡💛
baisus žaidimas...negalite atnaujinti, nes už laimėjimus deimantų nėra
Iš pradžių tai įdomu, bet kai baigiu apie 40 lygių, tada supratau, kad tai tik pinigai. Nesąmonė. Aš jį ištryniau.
Geras žaidimas, bet atrodo, kad pradžioje negaunate jokių brangakmenių, todėl sunku progresuoti, nebent juos perkate
buvo geras žaidimas, bet neįmanoma judėti toliau. turi žiūrėti 10 vaizdo įrašų už 1 brangakmenį ir reikia 25, kad pereitumėte į kitą lygį. turėsiu ištrinti, nes nenoriu, kad tektų žaisti tuos pačius lygius vėl ir vėl
šis žaidimas yra labai lėtas ir labai nesąžiningas, jūs turite gauti tiek daug brangakmenių, kad patobulintumėte savo virtuvę ir į kitą lygį…
Cooking Fest: jocuri de gatit Arcade pfnz
kaip tai tik norėčiau, kad tai leistų jums pataisyti maistą ir bakstelėti, ir jie gautų užsakymą
Linksmas žaidimas. Vis dar bandau išsiaiškinti, kaip užsidirbti deimantų.
Šiek tiek kitoks nei kiti šio žanro atstovai ir nereikalauja neįveikiamo greičio. Man tai patinka.
puikūs maisto gaminimo žaidimai, tik viena maža problema. Kaip ir visuose žaidimuose, vienintelė problema yra tie kvaili brangakmeniai, kuriuos turime gauti, tačiau šis žaidimas yra puikus. Puikus darbas ir toliau taip gerai, telaimina Dievas visą komandą, kuri taip sunkiai dirba, kad šis žaidimas įvyktų.
Kol kas man tai patinka, TAČIAU, matau, kad kiekvienas dalykas, kurį reikia nusipirkti, yra tikri pinigai, o ne jų monetos, kai ten pateksiu, nustosiu žaisti.
Aš labai džiaugiuosi, kai žaidžiu šį žaidimą... Bet nusivylimas yra po 40 lygių, kitas restoranas neatsidaro... Jam reikia tiek daug mikrobų, bet aš neturėjau... 😔.. labai nusivylęs. .. 😞
Man patinka žaisti žaidimą, bet vargu ar gaunu brangakmenių ir tam reikia daugiau monetų, turėtumėte pabandyti dirbti
Jei norėčiau mokėti dideles pinigų sumas, tai nebūtų išleista. Jokiu būdu negalima gauti daugiau nei 7–8 nemokamų brangakmenių... „pasiūlymų“ piktograma nuolat nukreipia mane į pranešimą „Tinklo klaida“. Pašalinti...neverta...
Nekenčiu šio žaidimo. Bandau dėti daržoves ant mėsainio arba kečupą ant sumuštinio su kiaušiniu ir jis tiesiog skraido. Ir ne numatytas tikslas.
Cookig Fest:משחקי בישול ארקייד dco
man patinka žaidimas, bet jam vykstant man nuobodu, nes nėra galimybės įsigyti brangakmenių nenusipirkus, galvoju daugiau nežaisti šio žaidimo
Puikus žaidimas, bet be mokėjimo nepavyks pereiti į kitą lygį. Tai mokamas žaidimas
Žaidžiau daug maisto gaminimo žaidimų... Tik šis žaidimas neduoda jokių deimantų pradiniame etape... Ir taip pat prašome 30 deimantų pirmą kartą atnaujinti... Tai mažina mūsų susidomėjimą žaisti šį žaidimą...
Šis žaidimas yra geriausias visų laikų žaidimas, tačiau vienas dalykas jame yra negerai, jūs taip pat turite turėti deimantą, kad atrakintumėte kitą pardavimo vietą, bet jis vis tiek gražus.