Post by warrigoncomppo on Feb 4, 2022 15:33:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават парите ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Може да бъде добър начин да убиете време и да губите пари, тъй като ви притиска да ги харчите, за да преминете през по-късните етапи. Въпреки това техническата поддръжка е ужасно затваряне на билети, преди да се потвърди, че проблемът е решен, крие се опцията за действително изпращане на билет, изпращане на стандартни отговори, ако преценят, че дадена ситуация попада в тази категория и всъщност не отговаря на казаното. Така че внимавайте да харчите пари, тъй като може да загубите всичко и да нямате начин да го разрешите.
😬😬😬😬
Какво се случи с безплатните 30 минути и бонуса в края на етап? Играя тази игра преди лягане и не мога да играя дълго без тези бонуси. Моля, върнете ги!!!
нищо общо с рекламата и самата игра. Абсолютна измама!
Нивата са трудни за преодоляване, вие, момчета, трябва да проверите това, трябва да е забавно, а не стресиращо
Готина игра
Matchington Mansion Hjernetrim thp
Да, когато играете на нива, трябва да намерите шаблони, за да заложите нивата. Поставете. Играя ги от месеци и е забавно предизвикателно и обичам всички нови декорации 😀и актуализациите се нуждаят от още игри точно като тази, но когато го направя актуализацията не ми позволява, моля, поправете я благодаря ви ☹️ Благодаря ви за актуализацията обичам новите декорации Продължавайте с невероятната работа
Matchington Mansion Hjernetrim thp
Хубава е играта , но се плаща
Генератор монети и души безплатно за MORTAL KOMBAT
Глупава игра. Както навсякъде, жаждата за печалба разваля удоволствието. Затова и никой не се задържа дълго в тези игри.
Match fruits and play Matchington Mansion, an adventure filled fun game! Are you ready to navigate this challenging match-3 home puzzle game
Пъзелите са твърде трудни, ако ви отнемат 3 до 4 дни, за да получите едно ниво
Обичам го!!! Но сега става глупаво. От дни съм на ниво и ми е скучно 😐. Не мога да го победя и просто искам да продължа напред. Така че ще стоя настрана за няколко дни, за да се опитам да преодолея това... Мразя да сваля рейтинга си, но мразя, когато започнат да променят играта. И сега толкова много блясъци. И вие говорите с техническата поддръжка и те не помагат.
Dancing Road: Color Ball Run! موسیقی rht
Трябва да променя оценката си от 5 звезди на 2. Какво се случва напоследък, когато щракна върху бутона, за да гледам реклами, за да получа допълнителен ход или допълнителен живот (когато ми бъде предложено да го направя в края на игра/рунд, където Все още не спечелих), понякога рекламата не работи и трябва да затворя играта напълно и тогава губя играта/рунда със сигурност. И понеже не знам каква реклама ще получа - тази, която ще ми даде ход/живот или тази, която не работи, така че не използвам ръкавица/почистване. Тъжно.
Трия игра! Някои нива са изключително трудни, вместо да те успокоява, играта изнервя. Трудно печелиш пари, минимален брой ходове. Алчност до дупка! Изгубиха ме като играч!
Пълен боклук не си губете времето, за да сваляте съобщение 🤔тръгнах да играя да спечелите една оферта за печелене на токени и края за да не ги получите започнаха да увъртат🤔пълен боклук и загуба на време Не ТЕГЛЕТЕ
Това трябва да е най-щедрата и дълготрайна игра в интернет!! С голяма група от „съседи“, които изпращат животи всеки ден, можете да играете това поне час или повече, а наградите за всяка победа или ново ниво са отлични! Играя от няколко години и е един от моите топ 3 фаворити! Сладък сюжет и хубави декорации, докато строите и украсявате имението си.
Средно - почти клонинг на плевня прежда. Прилични захранвания, добре история... няма нужда от покупка. Добрата новина е, че рекламите нямат нищо общо с играта – игнорирайте ги.
Готино
Играйте ми харесва, единствената ми забележка е към малкия избор на цветове и модели на мебелите и декорациите и че изглеждате доста нереални(анимационни). Играя я, защото ми действат много успокояващо 😉
Трябва да изчакате 15 минути между играта, ако нямате кой да запълни животите, изобщо не ми харесва тази част, защото много хора играят игри сами.. Не е много добра игра
Когато предлагате предимство от 8 живота вместо 5, когато купувате билета, тези 8 живота е по-добре да са постоянно налични вместо ограничен период от време. Платих пари от Реалния свят за вашия фалшив свят допълнителни животи за НИЩО! И събитията с ограничено време НИКОГА не трябва да имат ИЗЧАКВАНЕ 2 ДНИ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ НАГРАДАТА ИЛИ ДА МИНЕТЕ КЪМ СЛЕДВАЩАТА ЗАДАЧА! Във времената на Covid играчът можеше да умре, чакайки да изиграе вашето над оценено събитие
Обичам предизвикателството на по-трудните нива. Какво забавно е, ако просто спечелите през всички нива? Играя тази игра повече от всяка друга и съм на ниво 1934. Обичам тази игра. Продължавайте с страхотната работа. И наистина се наслаждавам на вашите празнични предизвикателства.
Играта е хубава като цяло но има нива невъзможни за преминаване
Matchington Mansion Puzzle aaka
Fishdom – Приложения в Google Play
Играх тази игра от известно време, за съжаление я харесвам след последната актуализация, сега има 600 монети за добавяне на допълнителни ходове (това беше коригирано, благодаря) и не съм виждал рекламите, за които се говори в последните рецензии, но те са наистина подвеждащо. Харесва ми, че добавихте към мястото, където печелите x2 крушки, когато са останали само 2 дни за декорирането на тази странична стая или място. РЕДАКТИРАНЕ Свалих звезда само защото изостава и замръзва телефона ми, когато се опитвам да играя, моля, поправете това благодаря
Обичайте тази игра. Има много пъзели и нива и вътре в мини игри, което го прави по-забавно от други подобни игри. Това е по-добра игра от другите. Насърчавам ви да го изпробвате и да го играете. Можете също да се присъедините към екипа на Sergent! ❤️❤️❤️
Супер.е
Голямо чакане да зареди между нивата
За съжаление имам напредъка си, помолих или помогна, но нищо не се случва. Бях на високо ниво и сега се връщам в началото, не мога да започна отново, благодаря, че подредихте това вместо мен и сега мога да се насладя отново на тази страхотна игра
Смених телефоните и загубих всичко, което направих, бях на ниво 1240 и когато преинсталирах приложението на новия телефон, бях върнат чак до 764. Плащах за повече движения, колкото имах нужда и по същество загубих цялата си работа, която бях свършил Не го препоръчвам, тъй като все още не съм го чувал. От обслужване на клиенти. Ще променя оценката си, когато видя действие от тяхната страна. Актуализация: след известно време проблемът със съобщения е разрешен.
Ne e hubava
Много хубава игра
Игрите не позволяват достатъчно ходове, за да стигнете до целите. След 15 опита стана твърде разочароващо. Не трябва да плащам за още 5 хода. деинсталирам
Има много реклами и има още какво да се направи
Намалявам прегледа си до 4 звезди. Бонус нивата са досадни. Минимална награда. Лесно се губи интерес.
Обичайте тази игра. Иска ми се да имахме повече време с градинското предизвикателство. Цялата работа, вложена в него, тогава не е достатъчно свършена. Също така има нужда от по-добър избор за стаите. Играя тази игра от 3 или 4 години. По-високо ниво, много работа, извършена по имението. Един ден играта започна да замръзва и тогава всички стаи, които направих, се върнаха към нищото. Загубил целия напредък по средата на играта. Трябваше да започна отначало. Минаха три години. 🤬
Може да отнеме много време, за да победите някои пъзели за наградата, същата като лесна. Всеки, с когото моят екип е съгласен, трябва да получи 2 вместо 1 за трудно и много трудно!!
Обичайте тази игра, въпреки че отнема цяла вечност, за да получите нови стаи за декориране
Хубаво, но те искат пари като всяка друга игра
Забавна е разтоварва ме